Wednesday, September 30, 2009

Xde keje...

~tgkla gaya ank dara sorang nie tido~
~ da mcm nie plk..ape sajela labu eh..Qaisara..~

Hmm...nie je la keje uQ kt umah...kemas2 umah, layan Qaisara, masak,...layan blog..2 jela kejenye..nk tanam bunga ke sayur ke..uQ x minat sgt aktiviti luar nih..(ceh)kalo stakat jemur kain 2..bolela..smpai'n jiran dpan pun x bape nk kenal sgt..tp diorg 2 mmg sombong sket (pertahan'n diri)kdg2 uQ rase cm dok kl je..dok kl pun x mcm nie..2 yg uQ mencebur diri dlm dunia blogger nie..u all tgkla pic 2 Qaisara yg uQ snap nie..xde keje..xde cite tp nk n3 gak..hehe..



~nk try tukar channel lain setelah keboringan~


4 comments:

mamalieyna said...

amboi kemain lagi..ingt anak teruna saya je tido lasak cenggini..nak dara Qaisara pun same.. :)..biasa la dak tecik ni kan..sume pose nak try tido.. hikhik..

The Queen Of My Heart said...

syok nyer Qaisara tido...lentok sana lentok sini jer..
Klu My Qis siang dia mmg tak leh tido cam tue...koz siang dia mesti nk tido dlm buai pastu tgn dia mesti kena bedung..dh nk 9bln tgn masih kena bedung koz klu x Qis cepat terkejut...dgr jer benda bising skit dia akan terkejut...n then nangis...klu mlm baru lah dia leh tido lentok sana lentok sini...pelik kan...mcm2 jer kan perangai baby nie..

p/s...Sori...pnjng lebar plak nie...Hhehehehe...

Ummu Qaisara said...

{mamalieyna}a'ahla mamalieyna..kdg2 kelako tgk bdk2 nie tido..

Ummu Qaisara said...

{mummyQistina}yeke...hehe..mcm2 diorg nie..xpe..best share experience nie..