Sunday, March 28, 2010

Beli umah

huhu da lama x update blog..bz..bz..bz..kelmarin sempat g Jom Heboh..2 kali plk 2...punyela ramai org..g pg ok lg sempatla shopping skit2..g ptg plk..gerai pun da x nampak punyelah ramai umat...parking plk jauh..blk ni dah demam2...padan muke..2la da tau awk 2 bwk perut ada hati nk jln mcm org lain...gambo xde x sempat nk snap..first pegi tgn kiri kanan penuh sbb bwk brg hehe...second g..lg xleh nk snap..kalo snap pun nampak blkg bdn org je....eh sbenarnye da lari tajuk nie...ktorg skrg nie sibuk beli umah akhirnya jumpa jgk umah yg berkenan dihati...sblm nie dah jumpa dah tp mahal sgt x padan plk dgn gaji kami berdua nie..rumah nie kalo nk tau harga nye...emmm bolelah..berpatutan la kalo nk dibandingkan dgn negeri lain lg mahal kot...abi dgn uQ dah berangan2 dah nie...nk cat ruang tamu colour ape,blk colour ape...langsir colour ape..nk letak perabot mcmane..konsep moden ke klasik ke chewah..rumah nie akan siap hujung tahun depan .Ikut perkiraan awal 2012 baru leh duduk..lega rasenye dpt dok umah sendiri nanti..kan.

3 comments:

Intan said...

Chanteknya rumah tu uQ! Kan kan...senang sikit hati bila dah beli rumah sendiri nie :)

Siap dah plan awal2 ye apa nak buat...wee seronoknya!

BTW happy 2nd anniversary to u and ur hubby :)

mamalieyna said...

dpt beli umah sendiri mmg best! mmg jd tak sabo2, pastu siap2 berangan dulu..hehe..

mmg lama tak update blog kan uQ ni..^_^

Naurah Napiha said...

wa..best nye ko dah beli rmh//aku ni tah bile la nak bli rmh..kewangan xkukuh lagi..untung ko duk kelantan..rmh murah2...